Hodnocení blogu for kacaba12

4. prosince 2009 v 17:30 | |Rominka| |  °°OHODNOCENÉ BLOGY°°
Přečti si hodnocení tvého blogu. >>her blog<<


Dess: 1/10 Je to hodně špatné skoro nic se k sobě nehodí. A písmo thaky nic moc! Být tebou si vezmu nějaký můj volný dess. Můžu ti ho klidně nastavit.

Menu: O/10 --- Zase se k sobě nic nehodí, atd... Písmo hrůza-nejde to přečíst

Články: 6/10 Nedá se říct že bys to s článkama moc přeháněla (jako že jich máš dcl málo) awe na to, že blog máš jen 2měsíce..Dobrý!

Obsah blogu: 9/10 Tvůj blog je as o tom co máš hodně ráda EMO, nějaký EMO skupiny, atd.. To mi nevadí, ale o takových věcech moc nwm. Moc toho na blogu nemáš.

Sladění barev: 0/10 --- Nic se k sobě nehodí!!

Cekový dojem: 7/10 Jo tvůj blog se mi dcl líbí. Ale dess všechno pokazil!

Celkem: 23/60 No jak asi sama víš, 23 na 60 je dcl málo..
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Miss Orysaj | Web | 4. prosince 2009 v 17:36 | Reagovat

Ahojky Afííku, jak se máš? já dcl good..byla sem na kontrole u doktorky a zhoršil se mi kašel tak mi napsala nějaký prášky..ale de to...stav se u mě na blogu budu mít pár new soutěžích tak páško..tvůj láfující afíík Miss Orysaj

2 Leather Pleasure | Web | 4. prosince 2009 v 18:02 | Reagovat

Ahoj Sbé.Tak jsem si tě přidala..jenom obíhám..Tak co jak se vede?Mám new dess ,tak se jukni a zanech koment ,jak se ti líbí.Měj se hezky..Tvoje LLP

3 >>>Radu:):)sQa<<< | Web | 4. prosince 2009 v 21:36 | Reagovat

Jééj... xD Si dost drsná... ještě že já sem dopadla dobře :):)

4 >>>Radu:):)sQa<<< | Web | 4. prosince 2009 v 21:37 | Reagovat

ale musim s tebou souhlasit ten blog je takoveej... nemastnej neslanej asi tak bych to řekla ... :)

5 Kačííík | 8. prosince 2009 v 15:27 | Reagovat

no teda dík za hodnocení mno .. jako je to můj blog a žadny pravidla o dessech a barvach nejsou .. písmo přečíst jde bez problémů .. a pokud to newidíš tak teda nwm .. na blogu toho mám možná málo, jelikož chodim do skoly a nestíhám psát, vytvářet atd. ..  :-|

6 Kačííík | 8. prosince 2009 v 19:48 | Reagovat

tak tomu neříkej design když to podle tebe design není .. každej si tam může mít co chce ..  :-|

7 Kačííík | 9. prosince 2009 v 15:39 | Reagovat

a co .. stejne si ten blog chci předělat už měsíc .. ALE nemám čas bohužel ..  :-|  :-|

8 Kačííík | 9. prosince 2009 v 16:36 | Reagovat

třeba  .. xD .mě je to jedno .. xD

9 Kačííík | Web | 9. prosince 2009 v 18:29 | Reagovat

mě je to jako jedno ..

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama