Hodnocení blogu for Miss Orysaj

2. prosince 2009 v 17:26 | |Rominka| |  °°OHODNOCENÉ BLOGY°°
Tak si přečti hodnoceníčko for you xD >>her blog <<


Dess: 6/10 Trošku bych to zkomponovala do přirozenějších barev. Vypadá to trochu neprofesionálně xD (Side znamená strana /např. levo, pravo/ a ne Site jako Stránka :)

Menu: 8/10 No co říct. Menu se mi líbí, ale není to nejlepší. Já bych změnila ten horní nápis Menu, ptž to není vidět. :P

Články: 9/10 Já bych být tebou, tak bych přidala něco jako "moje kecy" takhle tam máš skoro jen obrázky atd..

Obsah blogu: 9,5/10 a půku udělat fakt neumím :) Už jsem říkala..viz nad tím

Sladění barev: 5/10 Tohle se mi fakt nelíbí. Ty barvy nejsou vůbec přirozené a bijí do očí.

Celkovy dojem: 7/10 Jo já mám srašně ráda tvůj blog (proto jsem afík žée) ale nějak ten design mi zhoršil můj dojem na blog.

Celkem: 44,5/60 No to znamená že máš dcl goodky blog ne??




Tak co na to říkáš?
 

1 člověk ohodnotil tento článek.

Komentáře

1 |Rominka| aDmInQa BlOgUsU | Web | 2. prosince 2009 v 17:32 | Reagovat

Čázus bláznus. Tak jak to jde nahoře můžete vidět mojí přezdívku se kterou wám budu odpovídat

2 Hannah | Web | 2. prosince 2009 v 17:56 | Reagovat

a co

3 Lulu | Web | 2. prosince 2009 v 18:07 | Reagovat

dobre ;D

4 >>>Radu:):)sQa<<< | Web | 2. prosince 2009 v 19:16 | Reagovat

právě že ho nemůžzu najít v menu máš jen na romca.blog.cz já tam nedám klikačku, ale normal odkaz jinak PROOOMIŇ  jáá myslela, že to je tvoje ::(

5 >>>Radu:):)sQa<<< | Web | 2. prosince 2009 v 19:18 | Reagovat

jojo ok

6 >>>Radu:):)sQa<<< | Web | 2. prosince 2009 v 19:18 | Reagovat

:)

7 Miss Orysaj | Web | 3. prosince 2009 v 15:11 | Reagovat

Ahojky Afííku, díky za hodnocení...já sem správně měla mít jinej dess, ale prej to nešlo nastavit tak mi dala ze svejch předešlejch blogů..ještě sem řikala že nechci modrej a ona mi ho stejně dala...přemejšlim že tenhle dess i nechám aspon 2 tejdny a pak si zase napíšu o jinej, páč se mi moc nelíbí jak to mám šouplný vlevo a tak...mno ale díky za hodnocení, si mě potěšila :-) ...a jak se máš? já dcl good ale je mi ještě trochu blbě, jak sem marod...a tim emailem sem ti poslala ten návod na nápisy a ty zkratky sem si zkopčila, páč mi to přišlo zajímavý, a přece to nebudu kopčit bez zdroje :-) ! tak páá tvůj láfující Afíík Miss Orysaj

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama